Pieter Geerts Graphic Design

Een logo of een nieuwe huisstijl nodig? Een folder, magazine, bedrijfsbrochure of ander reclame materiaal? Misschien digitale toepassingen zoals vormgeving van websites, banners,…?

Zo werkt het bij BITE

EXPLORE/Verkennen
Voor ik begin, begrijp ik graag wat je doet. Ik ‘voel’ graag je merk, je markt, je klanten en je doelgroep. Van daaruit vertrekken we naar je concrete vraag: wat heb je nodig?

Eens de opdracht duidelijk, maak ik je een gedetailleerde prijsofferte. Dat kan een projectprijs zijn, of een opdracht in regie. Indien van toepassing voorzie ik ook een budget voor drukkosten.

Als het ‘klikt’, dan hoop ik dat je ‘akkoord’ zegt.

DESIGN/Ontwerpen
Dan sla ik aan het ontwerpen. My bread and butter! Ik begin met voorontwerpen. Simpelweg gezegd, de concepten die ik in mijn hoofd heb, uitwerken zodat je iets kan ‘zien’. Dan stemmen we af. Jouw input is erg belangrijk. Zitten we op de goede weg, dan werk ik verder aan een concept. Anders herbegin ik of stuur bij. Een afgewerkt en ontwerp is het eindresultaat.

Als klein creatief bureau sta ik rechtstreeks met je in contact. Geen overhead, geen accountmanager of -director. Just me! Een e-mail of telefoon (of facetime/skype/messager) van je verwijderd.

Alleen is maar alleen. Ik val terug op mijn trouw netwerkje als er bepaalde deeltaken van de opdracht zijn waar een expert voor ingeschakeld moet worden. Een speciale belettering, een tekening op maat, een grote opdracht die een korte deadline heeft of het programmeren van je website. Dat kan allemaal, ik blijf je contactpunt.

EXECUTE/Uitvoeren
We hebben nu een hele weg afgelegd: van concept tot eindproduct. De laatste loodjes: de goed voor druk of voor web. Het ontwerp wordt klaargemaakt voor druk of web, rekening houdend met de juiste technische specificaties. Na je goedkeuring word het doorgestuurd naar de drukkerij of naar de webontwikkelaar. In beide gevallen volg ik ook dat proces op.

THE END
Je krijgt van mij alle ontwerpen in de juiste bestandsformaten zodat het materiaal in verschillende omstandigheden kan gebruikt worden. Klaar voor gebruik in de verschillende media, print en online.

Of misschien ook niet. Eens je nieuwe logo, huisstijl of ander reclame- of communicatiemiddel in gebruik is, krijg je misschien nog vragen. Ik blijf ter beschikking. Communicatie en reclame is een continu proces. Eén mail of telefoon en we werken samen aan een volgend project!

Pieter Geerts Graphic Design logo